SORIIII, parit päivät jäi välistä mut mulla on hyvä syy! :D 
Edelliset päivät meni ystäväni Siirin kera joululahjalöytöjen tekemisessä ympäri Tapereen kirppareita, kirjakauppoja, askarteluliikkeitä ja antikvariaatteja... Kirppareilta löytyi oikeita helmiä:


Tenavat -sarjakuvia, euron kipale!  Näitä samaisia lueskelin aina pienenä mummin luona, äitin ja enon vanhoja sarjiksia. <3
Tenavat on ollu mulle aina yks tärkeimmistä sarjakuvista. Ne on ollu suuri osa mun lapsuuttani ja vaikuttaneet jopa mun elämänkatsomukseeni paljon. :D
Seuraavat siis lähti mukaan:
 

  • Pelit seis, Jaska Jokunen 1980
  • Onni suosii rohkeaa, Jaska Jokunen 1979
  • Varo laakapalloa, Jaska Jokunen 1982
  • Onni suosii rohkeaa, Jaska Jokunen 1985
  • Ressu eduskuntaan 1970
  • Tenavat juhlatuulella 1986


Tenavista innostuneena kyselin pokkareista myös rautatieaseman lähistöltä löytyneestä antikvariaatista, ja siellähän niitä oli melkoinen rivistö. :) Pitää muistaa käydä siellä myöhemminkin tutkiskelemassa.
Antikvariaatista mukaani tarttui Uppo-Nalle, vuodelta 1984.
Käärin sen pakettiin ja annan sen jouluaattona Mikolle. Eihän pikkuinen sitä vielä ymmärrä, mutta alan lukemaan sitä iltasatuna, vaikka se onkin Papusen korviin vasta selaista rauhoittavaa höpöttelyä.



Joku hinku mulla on hankkia lapseni ympärille asioita, jotka oli mulle itselleni lapsuudessa tärkeitä ja joista tuli turvallinen olo. :)

Tänään oon arjen perusaskareiden lisäksi paketoinut lahjoja, ja tehnyt joitakin loppuun. Yksinhuoltajan lahjabudjetti ei tietenkään taivaita hivele, mutta ajatushan näissä asioissa on tärkein. :) 
Jouluaaton jälkeen teen kuvapostauksen antamistani lahjoista, vielä en viitti tänne asiasta laulaa, jos vaikka joku lahjontalistalla oleva käy blogiani lukemassa. ;)





Välillä piti käydä vähän haukkaamassa happeakin... Ulkona oli aivan ihana ilma lenkkeilyyn, ainoa miinus tietenkin oli se, että aurinko oli taas piilosilla. Tämmöiselle aurinkoenergialla toimivalle otukselle harmaat päivät on jotenkin tosi tosi raskaita. :/ 

En tiedä moniko tätä lukee, tai että moniko lukijoista elelee parisuhteellista elämää, mutta pakko on heittää yleisgalluppikysymys tähän loppuun: 

Mitä annatte kumppanille/tyttöystävälle/poikaystävälle/puolisolle/ihastukselle joululahjaksi? Kauanko olette pitäneet yhtä, majailetteko saman katon alla? 

(Ei tietenkään ole pakko vastata omalla nimellä.)