Hola!

...Eksyin taas vaihteeksi tutkimaan horoskooppini luonneanalyyseja.. Joissakin kohtaa sitä ihan säikähtää, miten nappiin ne osuvat!

Astro.fi -sivustolla minua luonnehditaan mm näin:

"Luonto on upeimmillaan ja valmistautuu siirtymään kesäaikaan silloin kun Kaksoset syntyvät. Kukat kukkivat ja tuoksuvat tuhansissa väreissä ja koko ajan syntyy jotakin uutta entisten lisäksi. Näin se tuntuu olevan Kaksosillakin, jotka eivät turhan pitkäksi aikaa malta pysähtyä samoihin maisemiin. Koko ajan pitää olla vireillä joku uusi idea tai mieluummin useampia yhtä aikaa. Levottomana sieluna Kaksonen osaa kyllä suvereenisti olla aloittamassa yhtä jos toistakin projektia, mutta loppuun saattaminen ei onnistu ihan yhtä helposti."

Ellit kuvailevat kaksosta näin:

"Näin Kaksosesta sanotaan alan kirjallisuudessa: Kaksosia luonnehditaan henkilöiksi, joihin ei voi olla rakastumatta. Kaksonen ei koskaan lakkaa innostumasta ja etsii aina jotain uutta elämäänsä. Kaksosia pidetään hurmaavina ilmestyksinä, joiden karisma ei jää huomaamatta. Heidän vilkas ja nokkela luonteensa nauttii arvoituksista, matkailusta ja uusien ihmisten seurasta."

"Ja sitten totuus… Näin Kaksosen kanssa seurustelleet sen ovat kokeneet:
Kaksosnainen:
Kaksosnainen on pääosin ihan mukava tyyppi. Hän innostuu uusista asioista, mutta innostuksella on myös tapana lopahtaa saman tien. Ei ole harvinaista, että juuri Kaksosnaisten lompakossa on monia käyttämättömiä aerobic-kuukausikortteja. Kaksosnaisten impulsiivisuus aiheuttaa sen, etteivät he vie asioita loppuun. Kaksosnaiset ovat erittäin mukavuuden haluisia. He ovat myös lähes poikkeuksetta erittäin fiksuja, mutta samalla myös jumalattoman laiskoja. Kaksosnaisilla on taito vetää niistä naruista, joilla ihminen saadaan toimimaan tasan niin kuin hän haluaa. Kaksosnainen houkuttelee muita myöntymään asioihin, joita he eivät oikeasti halua tehdä. Usein käykin niin, että Kaksosnainen ja Kaksosmies puhuvat muut mukaan projektiinsa, ja siinä kohtaa kun hommat pitäisi alottaa, on Kaksonen jo vetäytynyt muihin puuhiin. Kaksosen levoton sielu aiheuttaa myös sen, että hän kyllästyy nopeasti ja vaihtaa ihmisiä lennosta. Kaksosnaista sanotaan myös pinnalliseksi tuuliviiriksi, jonka on vaikea sitoutua mihinkään pitkäksi aikaa. Tämä pätee myös Kaksosmiehiin."

Kamala kyllä, löydän itseni! :D
Tosin "vaikea sitoutua mihinkään pitkäksi aikaa" ei oikein natsaa, ainakaan ihmissuhteiden kohdalla. Haluan pitkäaikaisia ystävyyssuhteita, ja rakkauselämässä haaveenani on löytää tyyppi jonka kanssa OIKEASTI olla yhdessä loppuun saakka. Harmi, että nyky-yhteiskunnassa missioni on enemmän kuin hankala. :D

Uniluoto.com kertoo seuraavaa:

"Kaksonen on kuin elohopeaa, aina liikkeessä, notkea, vilkas, ja sopeutuvainen. Hänet näkee aina ihmisten seurassa, muodostamassa liittoja ja yhdistyksiä ja jälleen rientämässä eteenpäin."

"Luovan mielikuvituksen ansiosta hänen puhetapansa on eloisa ja vilkas. Kaksoset edustaa Aiolosta, kreikkalaisen mytologian tuulten hallitsijaa, joka kuljettaa mukanaan kaikua, aaltojen loisketta ja kukkien hentoa tuoksua."

"Kaksonen on varsin terävä, ovela ja neuvokas ja antaa itsestään kaunopuheisen ja vakuuttavan kuvan. Häntä ajaa eteenpäin sisäinen kiihko, hän tulee ja menee viipymättä missään pitkään, minkä vuoksi hänessä ei ole syvällisyyttä eikä hän kykene yhtämittaiseen ponnisteluun."

"Mutkikkaan ja kaksinaisen luonteensa vuoksi Kaksonen saattaa antaa itsestään täysin toisistaan eroavia vaikutelmia. Pohjimmiltaan hän on rehellinen ja vilpitön, mutta hänen mukautumisensa tilanteisiin saa häntä ympäröivissä ihmisissä aikaan vaikutelman, että hän on vilpillinen, liioitteleva tai juonitteleva."

Ei tässä voi kun nyökytellä päätään... Taidan olla ihan tyypillinen kaksonen! Ihan tosissaan joskus pysähdyn oikein miettimään, miksi tuntuu kuin minussa olisi kaksi eri puolta. Onko sekin sitten selitettävissä sillä, että olen horoskoopiltani kaksonen, vai pitäisikö tää polla mennä tutkituttamaan? :D

Pakko on jatkaa ja lukea, mitä tunnepuolella puhutaan... Uniluoto jatkaa näin:

"Kaksonen on toverillinen ja mainio kumppani, mutta varsin ailahtelevainen. Hän on parantumaton hakkailija ja rakastunut rakkauteen ja etsiskelee lakkaamatta itselleen ihannepuolisoa jota hän rehellisesti tarvitsee."

Jep. It's me.  Mutta seuraavaa en vaan pysty allekirjoittamaan:

"Kaksoset ovat todella uskottomia. Levottomuus, joka jäytää heitä, ja kyltymätön tarvce solmia liitto ihannekuvan kanssa pakottaa heidät jatkuvaan etsintään. Ymmärrettävästi näillä ihmisillä on useita liittoja, toiset laillisia, toiset samanaikaisesti väliaikaisia."

"Fyysiset seikat eivät juuri kiinnosta Kaksos-ihmistä. Hän ei halua luoda mitään pysyvää. Sen sijaan häntä miellyttää valloitus ja taistelu, jota hän odottaa kumppaneiltaan. Hänen taistelukenttänsä on ja pysyy henkisellä tasolla rakkaudessakin."

Eikää! Myönnän kyllä, että muutan mieltäni yhtä usein kuin vaihdan vaatteitani, mutta pettämisjutut on mulle ihan punainen vaate... Enkä mä tahdo ajatella rakkautta taistelukenttänä, vaikka siihen tähänastiset suhteet ovatkin syystä tai toisesta ajautuneet. (En tosin usko että sillä on mitään tekemistä horoskooppien kanssa! ;D )

Kurkataanpa, mitä Astro.fi sanoo näistä tunneasiosta... :

"Kaksosen suurin haaste on oppia kuuntelemaan ja pitämään suunsa kiinni ainakin kymmenen sekuntia sen jälkeen kun toinen on lopettanut oman osuutensa. Tuon kymmenen sekunnin aikana Kaksosen loputtomalta vaikuttava aivokapasiteetti on järjestellyt vaikeimmatkin asiat kohdalleen ja järkevät kommentit tipahtelevat kuin jäiset rakeet vastaväittäjän avonaiseen kaulukseen. Varokaa siis vaikenemaan pystyvää Kaksosta ellette ole liikkeellä puhtain paperein. Etenkin ihmissuhteissa Kaksoseen on syytä suhtautua pienellä varauksella ensimmäiset pari viikkoa, sillä uteliaana tyyppinä Kaksonen ei malta jättää tutkimustaan kesken, vaikka olisikin jo varma suhteen mahdottomuudesta."

Hmm. Joo. Muuten luonnehoroskoopit tuntuvat puhuvan aivan täysin minusta, mutta kun suhdeasioihin mennään, tulee iha kauhu. Olenko oikeasti sydämiä särkevä, ovela pinnallinen petturi? En ole, en tahdo olla, ei ainakaan ole tarkoitukseni!
Suhteissa minua monesti syytellään asioista joita en ole tehnyt, ja epäillään pettämisestä. Sitten vielä mokoma horoskooppi tukee tätä väitettä! :D Ei se en ole minä!

Astro.fi mukaan valttikorttejani ovat:

"Kaksonen on älyllinen ja liikkuva kaupunki-ihminen, jolla on suuri sopeutumiskyky, valpas mieli ja paljon levotonta kyselevää uteliaisuutta. Monipuolisuus ja lahjakkuus puhumisen, kirjoittamisen ja kaikenlaisen kommunikoinnin alueella antavat vaihtelunhaluiselle Kaksoselle monia vaihtoehtoja toteuttaa itseään. Ilmaisu on hyvin sujuvaa ja vapaata. Oppimiskyky on hyvä kuten myös apinointikyky. Kaksosen tehtävä on välittää tietoa maailmalle."

Heikkoudet saman lähteen mukaan:

"Kaksosen heikkouksia ovat pinnallisuus ja tuuliviirimäisyys, jotka tosin tuottavat eniten vaikeuksia ympäristölle. Kestävyyttä ja pitkäjännitteisyyttä ei liikkuvalta Kaksoselta myöskään löydy. Jos asiat jumiintuvat tulee vilkkaasta Kaksosesta hermostunut kakara, joka ei ota enää mitään vastuuta mistään. Suulas Kaksonen hallitsee myös valehtelun hienoimmat tekniikat ja pystyy käyttämään niitä epärehellisiin tarkoituksiin varsin tuottavasti."

Kamalaa! Ihan perseestä löytää ittensä jopa näistä negatiivista jutuista, sitä kun tahtoisi kuulla vain imarteluja.. :D (Kaverit ja kaikki tulevat aviomiehet: emmää teille valehtele, kaikille muille kyllä! ..Eiku...)

Näitä horoskooppipohdinnoista muistui mieleen jonkin aikaa sitten räpeltämäni sarjis, joka sivuaa aihetta: