Lupailin esitellä Mikon huoneen uuden järjestyksen, tässäpä se olisi! 


Ovelta päin kyylättynä


Sohva toimittaa yhä päivisin hoitotason virkaa, ja hyllyt on hujan hajan... (En jaksanut laiskamato valokuvan takia alkaa niitä järjestelemään erikseen...) Huomatkaa muuten hienot dinolelut tuossa hyllykön päällä: ne on näitä mun maalaamia lelutuunausinnotuksen tuloksia! 


Nyt pinnasänkykin on jo muuttanut Mikon huoneeseen. Toistaiseksi mä nukun vielä tuossa sohvalla, kun en oikein osaa itse vielä nukkua eri huoneessa kuin Papu. :D 
Oonpahan ainakin lähellä jos pieni herää yöllä.
Siirryn takaisin omaan makuuhuoneeseeni jahka poika oppii nukkumaan yönsä vähän paremmin. :)
Tuo nurkkaus on kamalan tyhjän näköinen, mutta kestän sen, kun haaveilen siitä ihanasta paloautosängystä/kaksikerrobussisängystä, jota olemme (mummin kanssa) kaavailleet tuolle paikalle jahka siirrytään lastensänkyyn...


Tää nurkka se vasta tyhjältä näyttääkin! :D 
Että mä inhoan valkoisia seiniä! Kun muutan joskus OMAAN asuntooni, vannon ettei yksikään seinä ole valkoinen! Tarttee hankkia tuolle seinälle pari isoa julistetta tai tauluja.


Tältä näyttää oviaukko toiselta suunnalta. (Siellä taustallahan tuo pikku tutkimusmatkailija suorittaakin jotain tieteellistä koettaan eteispöydällä...) Nuo kuvat tuossa oikealla on lasten DVD-leffojen pahvikansista leikattuja kuvia, suurin on WolfPearlin Pokemonpiirustus.
Ylempi enkeli on mummin antama, ja alempi on ikoni, jonka maalasi Mikon toisen sylikummin äiti. :)


...Ja sitten poitsun huone tunnelmavalaistuna!